Geçenlerde bi takipçimden mail aldım. Dışarıda patlıcanlı makarna yediğinden, çok beğendiğinden ancak tarif istemeye utandığından bahsediyordu. Kremalı gibiymiş ancak krema olmadığından eminmiş, patlıcan da krema kıvamındaymış. Ben de dün fırında karışık kızartma yaparken aklıma geldi ve bu tarifi geliştirdim. Ortaya çok lezzetli bi makarna çıktı. Üzerine son noktada gezdirilen sızma zeytinyağı İtalyan bi esinti kattı (: Akdeniz mutfağını seviyorum ((:
- 1/2 paket sebzeli makarna
- 1 büyük patlıcan
- 1,5 çorba kaşığı labne
- 1 küçük diş sarımsak
- tuz, karabiber
- sızma zeytinyağ
- süsleme için taze fesleğen
AFİYET OLSUN (:
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder